Életmód

Lógó mellei miatt szólták le az énekesnőt, visszavágott

„Ahhoz, hogy felvegyek egy nyomorult ruhát, nem kötelező, hogy felkössem a melleimet” – üzente a BET gála után Tanerélle Stephens a trolloknak, akik dekoltázsa miatt kezdték ki őt.
tanerelle dekoltázs instagram troll

A 24 éves brit énekesnő, Tanerélle Stephens az után került összetűzésbe a netes trollokkal, hogy a héten megjelent a BET gálán. Történt ugyanis, hogy a fiatal énekesnő, akinek In Women We Trust dalát több sorozatban is felhasználták, úgy döntött, miniruhájához nem vesz fel sem melltartót, sem más, dekoltázsszépítő eszközt.

„Olyan nő vagyok, akinek a mellei természetes állapotukban lógnak, vagyis úgy néznek ki, mint a rólam készült képeken. És legyen bármilyen furcsa, én pontosan így imádom őket. Ne kelljen már felkötnöm őket csak azért, hogy felvegyek egy nyomorult ruhát!” – írta Tanerélle felháborodva a Twitteren, miután tudomására jutott, hogy a netes trollok kikezdték őt természetes dekoltázsa miatt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mama

Tanerélle (@tanerelle) által megosztott bejegyzés,

Mint kiderült, az énekesnő több gonosz megjegyzést is kapott erre vonatkozóan: volt, aki azt üzente neki az interneten, hogy legközelebb ne ilyen kivágott ruhát válasszon, és olyan is akadt, aki úgy vélte, Tanerélle készülődés közben megfeledkezett arról, hogy fel kellene kötnie a melleit.

Az énekesnő válaszul elárulta, saját döntése volt a természetes dekoltázs, nem felejtett el semmit, azoknak pedig, akiknek nem tetszik a látvány, azt üzente, ne nézegessék a képeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top