Életmód

Nem nyílt ki az ejtőernyő, túlélte az 1500 méteres zuhanást a nő

Enyhe kifejezés, hogy újjászületett...

A kanadai Trois-Rivières közelében, 1500 méter magasból ugrott ki egy repülőgépből szombaton egy 30 éves ejtőernyős. A nőnek nem nyílt ki az ejtőernyője és a póternyője sem. Szerencséjére azonban egy erdős területre zuhant, így túlélte a balesetet. Több csontja eltört, de nincs életveszélyes állapotban.

„Ez egy csoda. Nem tudom hogy élhet túl valaki egy ilyen zuhanást egy repülőgépből” – mondta eset egyik szemtanúja, Denis Demers.

Océane Duplessis épp egy repülőgépbe készült beszállni, hogy maga is ejtőernyőzni induljon, amikor látta a balesetet. „Reménykedtünk benne, hogy történik valami. Nagyon aggódtunk. Nagyon” – fogalmazott.

ejtőernyős ugrás

A kép illusztráció! (iStock)

A rendőrség a nő nevét nem hozta nyilvánosságra, azt azonban elárulták, hogy tapasztalt ejtőernyős. Az ügyben jelenleg vizsgálat folyik, mely azt hivatott kideríteni, hogy gondatlanság okozta-e a balesetet, vagy esetleg bűncselekmény történt. 

Az Egyesül Államok Ejtőernyős Szövetsége szerint egyébként 2018-ban minden 1536. ejtőernyős ugrásra jutott csak egy sérülés.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top