Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Életmód

Fehér csipkeruhában ment a sógornő az esküvőre

A menyasszony úgy érezte, mintha sógornője féltékeny lenne, és szabotálni akarná a házasságkötést.

A legfontosabb esküvői öltözködési szabályt szegte meg a vőlegény testvére, amikor fehér csipkeruhában jelent meg a ceremónián.

A menyasszony már hetekkel korábban megtudta, hogy leendő sógornője milyen ruhát választott az esküvőre, és a Redditen tette fel a kérdést, mit is kellene kezdenie a helyzettel. 

„Ha rózsaszínben viselné a ruhát, nem zavarna. Ha csak egy fehér koktélruha lenne, azt sem bánnám. De ez fehér és csipkés” – írta akkor a nő, aki hozzátette, hogy úgy érzi, mintha leendő sógornője féltékeny lenne, és szabotálni akarná a házasságkötést.

sógornő menyasszony fehér ruha

Balra a sógornő, jobbra az ara (Reddit)

A menyasszony végül inkább nem szólt a ruhaválasztás miatt, mivel kerülni akarta a konfliktust párja családjával. A sógornő pedig valóban a fehér csipkeruhában jelent meg az esküvőn, mint ahogy arról egy fotót is mellékelt az ara.

A kommentelők egyetértettek abban, hogy a sógornő ruhaválasztása érzéketlen, sőt egyenesen felháborító volt. Sokan azonban rámutattak arra a tényre is, hogy mindezzel saját magáról állított ki szegénységi bizonyítványt, és ezt nyilván az esküvőn is mindenki látta.

via

(Nyitókép: iStock)

Te bedőlsz az álhíreknek?

Hiába az elővigyázatosság, napjainkban nem nehéz belefutni egy-egy álhírbe, összeesküvés-elméletbe, ügyesen vagy kevésbé ügyesen manipulált fotóba, trükkösen szerkesztett videóba. Teszteld a tudásodat, lássuk, mennyire látsz át a szitán!

TESZT KITÖLTÉSE

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top