Életmód

Hajléktalan gyerekeknek szervez szülinapi bulikat a jószívű tinilány

Sokuk életében először tapasztalhatja meg, hogy milyen, amikor őket ünneplik.

Hajléktalan gyerekeknek rendez születésnapi zsúrokat egy 17 éves kaliforniai lány – írja az Unilad. Tanvi Barman a hétvégéit is feláldozza azért, hogy örömet szerezzen ezeknek a nehéz sorsú kicsiknek: rendszeresen látogatja a San-Francisco-öböl környékén lévő hajléktalanszállókat, hogy személyre szabott bulikat rendezzen az ott élő gyerekeknek.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Tanvi azt mondja, ugyan csak a szállókon ismerkedik meg a gyerekekkel, de nagyon hamar fel tudja venni velük a kapcsolatot. Megbíznak benne, és általában önfeledten vesznek részt a bulizásban.

A lány a napokban rendezte a 45. zsúrt, amelyről videó is készült:

Tanvi szüleivel együtt hétéves kora óta önkénteskedik hajléktalanellátó szervezeteknél, és nemrég egy No Birthday Left Behind nevű nonprofit szervezetet is létrehozott.

A CBS News-nak nyilatkozva azt mondta, akkor jutott eszébe, hogy zsúrt rendezzen a hajléktalan gyerekeknek, amikor rájött, sokuk egyáltalán nem ünnepli a születésnapját. „Ezek a gyerekek nagyon nehezen jutnak hozzá egy kis boldogsághoz. Én szervezhetek nekik egy napot, amikor különlegesnek és szeretettnek érezhetik magukat” – magyarázta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top