Életmód

Itt a válaszcsapás a Coca-Cola melegplakátjaira!

A plakáton egy katolikus pap és egy bibliai idézet szerepel.

Október 16-án megjelentek a főváros utcáin a #GodIslove kampány óriásplakátjai. A Coca-Cola társadalmi vitát generáló plakátkampányára akár válaszként is értelmezhető a katolikus papot és egy Szentírás-idézetet ábrázoló plakát, mely János evangéliumából idéz: „Atyám házában sok hely van”.

A plakáton szereplő Hodász András atya népszerű vlogger, aki saját videós műsort készít a YouTube-on, és jelen van az Instagramon is.

 

A kampány üzenete szerint a kereszténységnek nem felháborodnia kell a neki nem tetsző jelenségek kapcsán, hanem inkább fölmutatnia a hitét Krisztusban, miközben hirdeti az Evangéliumot, melyben olvashatjuk, hogy Isten a szeretet (1Jn 4,16b).

A plakátkampány egyben játék is, amelyben arra kérik a résztvevőket, hogy a 13 budapesti helyszínen megtalálható plakátokkal készítsenek szelfit, majd a fotót töltsék fel a közösségi oldalakra. A képhez tegyék oda a #GodIsLove hashtaget, és két mondatban írják le, miért szeretnek kereszténynek lenni.

(MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top