Életmód

15 éves fiú lőtte meg a 7 éves kislányt

Az eset halloween estéjén, az ilyenkor szokásos édességgyűjtögetés közben történt.

A Fox 32 tévécsatorna számolt be az esetről, amely október 31-én, a kora esti órákban történt Chicagóban. Egy Giselle nevű, hétéves kislányt egy eltévedt lövedék talált el, miután két kisebb csoport tagjai az utcán szólalkoztak össze, aminek lövöldözés lett az eredménye. A lövedék a nyakán találta el a lányt.

A gyerek a halloween estéjén szokásos játékban vett részt, vagyis ajtóról ajtóra járva édességet kértek a környék lakóitól.

A lányt egy járókelő a karjaiban vitte be az utcáról a közeli rendőrőrsre, ahol ellátták sérüléseit, és kihívták a mentőket.

 

„Nagyon sápadt volt – nyilatkozta a Fox 32-nek egy Ian Martinez nevű szemtanú. – Mindenki arra számított, hogy aznap egy vidám, jó hangulatú nap lesz. Az ilyesminek nem szabadna megtörténnie, sokkal többet kellene a rendőröknek errefelé járőröznie.”

A tévécsatorna értesülései szerint a lövöldözéssel kapcsolatban egy 15 éves fiút vettek őrizetbe a rendőrök.

A lány gyógykezelésére a szülők az egyik internetes közösségi adománygyűjtő oldalon kezdtek adományokat gyűjteni, a megfelelő összeg pedig szerencsére hamar összejött.

„Giselle már sokkal jobban van, fel tud ülni és a látogatásaink nagy részét éberen tölti – írták a szülők a GoFundMe adománygyűjtő oldalon. Az orvosok fokozatosan eltávolítják a különféle kisegítő berendezéseket, és azt remélik, hogy rövidesen már ki is kelhet az ágyból.”

Képünk illusztráció (Fotó: iStockphoto)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top