Életmód

Meztelenül akciózott éjszaka az IKEÁ-ban a YouTuber – letartóztatták

Letartóztatták a fiatal videóst, miután egy 24 órás videós kihívást teljesített. Sikeresen.

Nem ez az első eset, hogy a kihívásvideók világában kissé eldurvulnak a dolgok. Legutóbb egy Max Lee nevű népszerű 25 éves tajvani vloggert tartóztattak le, aki jó ötletnek gondolta lefilmezni, ahogy az éjszaka közepén betör, majd randalírozik az IKEÁ-ban.

A kihívásvideóban többek közt az látható, ahogy főhőse az asztalokon áll, a kanapékon pihen, illetve a fürdőegységekben úgy tesz, mintha zuhanyozna vagy használná a toalettet. Továbbá egy adott ponton önkielégítést is színlel.

Végül megszólalt a riasztó, ami hívta az áruházi őröket. Ám Max Lee kijátszotta őket is, így sikerült maradéktalanul végrehajtania az akciót. Végül reggel 9 óra magasságában hagyta el az áruházat, mondván a személyzetnek, hogy ő csak egy korai vásárló. Erre a gyanútlan dolgozók közölték vele, hogy sajnos még nincs kész a reggeli, ezért a kávézóban egyelőre semmit sem tudnak felszolgálni neki.

A 24 órás kihívás lényege egyébként az, hogy a résztevőknek egy teljes napot egy adott helyen kell eltölteniük, beleértve az egész éjszakát, anélkül, hogy onnan bárki is kivezetné őket. Erről pedig természetesen forgatni is kell.

Amint a videó felkerült a netre, már voltak kommentelők, akik óvatosan felvetették, hogy a vloggernek mindebből még komoly baja származhat. Majd a videó terjedésével az IKEA tett bejelentést a rendőrségen. Ezt követően Lee nyilvánosan bocsánatot kért tettéért, utána az összes csatornájáról eltávolította a felvételt. Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a fiatalnak meggyűlik a baja a hatóságokkal. Tavaly például a marihuána előnyeit taglalta, és fel is töltött néhány képet online felületeire, amelyeken úgy tűnik, mintha füvet szívna. Miközben a könnyű drogoknak ez a típusa is illegális Tajvanon.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top