Életmód

A szépség és a szörnyeteget még biztos nem láttad így!

Egy hároméves kislány és a család kutyája már eddig is életre szóló barátok voltak, azonban egy jelmezes bulinak köszönhetően tovább mélyült a barátság.

A kis Emily Slobotski már születése óta imádta a család kutyáját, Rudy-t, nemrég azonban szintet lépett a cukiskodás, ugyanis néhány napja táncra is perdültek, nem is akárhogyan. 

„Emily és Rudy legjobb barátok – mesélte a The Dodónak Kaylee Slobotski, a kislány anyukája. – Hihetetlen kapcsolat van köztük.”

Az anyuka elmondta, hogy pár napja vagy századszorra leültek megnézni A szépség és a szörnyeteg című rajzfilmet, ami Emily egyik kedvence. A kislány ragaszkodott is hozzá, hogy a jeles alkalomra felölthesse a szépség jelmezét, ám amikor ezzel megvoltak, követelni kezdte, hogy a kutyus is jelmezt viseljen, mégpedig a szörnyeteg jelmezét. 

„Onnantól, hogy ráadtuk Rudyra a ruhát, Emily a saját kezébe vette a dolgokat, és majdnem egy percen keresztül táncoltak. Hihetetlenül édes pillanat volt, alig bírtam magammal, főleg, amikor megpróbálta ráhajtani a fejét a kutya »vállára«” – tette hozzá Kaylee Slobotski.

A felvétel valósággal felrobbantotta a Facebookot: több mint négyszázezren osztották meg a videót, a kommentek száma pedig már jóval 176 ezer felett jár. 

Jelenet a Disney Szépség és a szörnyeteg című filmjéből (Fotó: Fórum Hungary)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top