Életmód

Becsajozott a férfi, aki egy év alatt bámulatosan lefogyott

Igazi boldogságspirálba került az egykor 254 kilós férfi.

Az egykor gyorskaján Darren élő „Dibsy” McClintockról többször írtunk már, a túlsúlyos brit férfi 254 kilót nyomott, amikor elhatározta, hogy lefogy.

A személyi edzője nem csak a konditeremben segített neki, körbeplakátolta az összes gyorséttermet a környéken, hogy véletlenül se szolgálják ki a súlyos szívproblémákkal küzdő, rendkívüli módon elhízott férfit.

Dibsy szorgalmának és a kitartásának meg is lett az eredménye: 12 hónap alatt több mint 120 kilót, majdnem a testsúlya felét leadta. Sőt, nemrégiben lefutotta a félmaratont is.

Most újabb nagy változás történt a férfi életében, lett egy barátnője. Dibsy a Facebookon ismerte meg a Jade nevű ápolónőt, aki szintén Middlesbroughban lakik. Az üzenetváltásokat randik követték, majd egy hónap múlva hivatalosan is egy pár lettek.

View this post on Instagram

Baby Gabriella Christening Day 💙 Lucky Lad 😍

A post shared by Dibsy Mcclintock (@dibsymcclintock) on

Dibsy határtalan örömmel mesélt a barátnőjéről, aki figyelmes és támogató az életmódváltásával kapcsolatban, és nagyon jól megvannak együtt.

„Nagyszerű, hogy olyasvalaki lehet mellettem, akiről másfél éve még álmodni sem mertem”

– vallotta be az egykor túlsúlyos férfi.

Dibsy azt is elismerte, hogy Jade egyáltalán „nem az ő súlycsoportjában van”, és most kivételesen nem a kilókra gondolt.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Instagram/dibsymcclintock)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top