Életmód

Beteg kisfiuk kedvéért házasodtak össze a szülők

A pár mindenképp szerette volna, ha súlyos beteg kisfiuk is velük lehet a nagy napon, de nem várhattak soká az esküvővel.

A brit Hannah Colishaw és párja, Henry Matthews három gyermeket nevelnek, és jövő nyárra tervezték az esküvőjüket.

Nyolcéves kisfiuknál, Ethannél 2016-ben agytumort diagnosztizáltak. A fiúcska műtéten és kemoterápián esett át, majd 2017 januárjában gyógyultnak nyilvánították. A betegség azonban egy évvel később visszatért, és megtámadta a gerincét is. 

A gyerek állapota az elmúlt három hónapban rengeteget romlott, az orvosok pedig közölték a szülőkkel a lesújtó hírt, miszerint még négy hete lehet hátra. 

beteg gyerek házasságkötés

(Fotó: SWNS / James Linsell-Clark)

 

A pár mindenképp szerette volna, ha Ethen is velük lehet az esküvőjükön, ezért a nő egyik kollégája segítségével gyorsan megszervezték azt. A kisfiú kerekesszékben, öccse és bátyja társaságában kísérhette oltárhoz a szüleit.

„Ethan felébresztett az éjszaka közepén, és azt mondta: holnap összeházasodtok. Nagyon izgatott volt. Csodálatos volt” – mesélte Hannah.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top