Életmód

Zseniális előtte-utána képeket osztott meg magáról a négyes ikrek anyukája

Az ikrek éppen annyi idősek most, amennyi időt születésük előtt édesanyjuk hasában töltöttek.
négyes ikrek előtte-utána fotó

Mielőtt teherbe esett a négyes ikrekkel, Lindsay Hay és férje évekig hiába próbálkozott a családalapítással. „Több vetélésem is volt, amitől teljesen összetörtem” – nyilatkozta a Today.com amerikai hírmagazinnak az édesanya. „Amikor hosszú évek hiábavaló próbálkozása után kiderült, hogy négyes ikreket várok, majd kiugrottam a bőrömből” – tette hozzá.

Csakhogy Lindsay felhőtlen öröme nem tartott sokáig: kezelőorvosa nem sokkal ezután közölte velük, hogy a négy baba kihordása veszélyeztetheti az egészségét. „Az orvosunk felvetette a szelektív abortusz lehetőségét, amiről mondanom se kell, hallani sem akartunk” – mondja Lindsay, aki végül szembement az orvosi javaslattal, hogy 30 héttel és 4 nappal később három kisfiúnak és egy kislánynak adjon életet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hey, we’re the Hay fam... & we have a lot of kids. 😂 A bunch of new friends here so we just wanted to say welcome and share a little bit about us in case you’re new. In a nutshell, we met once and then had our first official date in a foreign country, traveled around Europe together that summer, and were then engaged, switched continents (Syman is Australian and moved to America), got married, and had our first child all within a year — when you know you know, right? After battling secondary infertility and recurrent pregnancy loss, we got the shock of our lives and conceived #quadruplets using follistim + timed intercourse (a fancy way of saying made at home with some help 😉) and now we’re living our own version of happily ever after here in New Jersey, hot mess Hay style. Bonus fact: @syman_1 doesn’t have a second daughter as this picture might suggest — just a wife who is an entire foot shorter than him. 😂 We try to keep it as real as possible around here, give hope and inspire, and we’re excited to share our journey with you on the gram and on YouTube (link in bio!) Since travel is such a huge part of our relationship, we think it would be cool for you to drop a comment below and let us know where you’re from and when you started following along! Thanks for joining the crazy. 💛🇺🇸🇦🇺

L I N D S A Y • H A Y 🌻 (@heylindshay) által megosztott bejegyzés,

„Közvetlenül a születésük után a kicsiknek intenzív orvosi ellátásra volt szükségük. Végül 45 napot töltöttünk a kórházban – szerencsére nagyobb drámák nélkül – idézi fel Lindsay, aki a napokban rendhagyó előtte-utána képet posztolt a közösségi oldalán. – Az ikrek most lettek 30 hetesek és 4 naposak, ami azt jelenti, hogy pontosan ugyanannyi ideje születtek, mint amennyi időt a hasamban töltöttek.”

A büszke anyuka elmondta, az „előtte” kép röviddel a szülés előtt készült róla, még 2019. nyarán. „Pontosan emlékszem még rá, milyen érzés volt: alig bírtam lábra állni és mindenem iszonyatosan fájt. Kínszenvedés volt az utolsó néhány nap, de nem érdekelt: csak arra tudtam gondolni, hogy hamarosan a kezemben tarthatom a gyerekeimet.”

Lindsay interjújában őszintén beszélt arról is, mindennapjaik a négyes ikrekkel egyáltalán nem olyan szörnyűek, mint ahogy azt sokan gondolják. „Persze, mint minden családban, nálunk is vannak rossz és kifejezetten rossz napok, de ettől még nem lesz elviselhetetlen a dolog, sőt! Egész nap mozgásban vagyok és keveset alszom, de ezzel minden kisgyerekes szülő ugyanígy van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top