Életmód

Kevesebbet szexelünk a koronavírus miatt

Pont az ellenkezője történt annak, amire sokan számítottak: az óvszereladások látványos bezuhanása jelzi, hogy mennyire alacsonyan van a karanténba zárt libidó.
Kevesebbet szexelünk a karanténba zárva

Az óvszervásárlási láz ugyan jelentősen megnőtt a járvánnyal összefüggő kijárási korlátozások bevezetése előtt, viszont viszonylag hamar megtört a lendület. Ennek többek között látványos bizonyítéka, hogy a kezdetekhez képest mára komolyan bezuhant az óvszervásárlások aránya – legalábbis ezt állítja a Reckitt Benckiser, az egyik legnépszerűbb brit óvszermárkát birtokló cég vezérigazgatója.

Laxman Narasimhan szerint ebből is látszik, hogy nem szexelnek az emberek. Az ok szerinte többek között az lehet, hogy a bezártsággal járó feszültség blokkolja az emberek libidóját, ahogy az alkalmi kapcsolatok lehetősége sem áll fönn jó ideje, ahogy ismerkedni szingliként sem igazán lehet. A Reckitt Benckiser reméli, akárcsak Kínában, a brit piacon is megugrik majd az óvszervásárlás, és vele együtt visszatér a szexuális étvágy, amint megszűnnek a kijárási korlátozások.

(via)

Szex & szerelem a koronavírus idején: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top