nlc.hu
Életmód
Egy év alatt leadta a testsúlya felét, ma már új embernek érzi magát

Egy év alatt leadta a testsúlya felét, ma már új embernek érzi magát

A legtöbben híztunk a karantén alatt, de nem a japán youtuber, Ruibosu, aki elég durván dobta le magáról a kilókat. Egy év alatt konkrétan a testsúlya felét elveszítette.

Ruibosu egy éve még nem volt az egészség bajnoka, de azóta bevezette nemcsak a rendszeres sportolást az életébe, hanem az egészséges táplálkozást is. Ma pedig már úgy néz ki, hogy bármelyik fitnessz-magazin címlapjára kerülhetne – írja a ladbible.

Egy éve még 137 kiló volt, amiből 42,9 százaléka volt a testzsír. Csodával határos módon ma már csak 68,5 kiló, amiből csak 18,6 százalék a testzsír. Ruibosu szerint az életmódváltás kőkemény volt, főképp eleinte, amikor a méretéből adódóan még sok gyakorlat egyszerűen nem ment neki. A rutinja azonban egyre masszívabbá vált, és már az első három hónapban le tudott adni 29 kilót, ami jelezte számára, hogy jó úton jár. Az edzésformái közé pedig a kickboxot is felvette. Ruibosu videója sok követőjének ad reményt arra, hogy ők is képesek lehetnek megváltozni.

Olvass sztárokról, akik sok-sok kilótól szabadultak meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top