nlc.hu
Életmód

Marvel képregény ápolókról

A Marvel új képregényt jelentetett meg az igazi szuperhősökről: az ápolókról

Nagyon szuper kezdeményezés a Marveltől.
Marvel képregény az ápolókról

A Bosszúállók, Vasember, Fekete Párduc, Pókember – ezek és még sokan mások a Marvel Univerzum tagjai. De a Marvel most megjelentetett egy képregényt, amely néhány valós szuperhőst ünnepel: az ápolókat. Az Allegheny Health Network (AHN), a Doner reklámügynökség és a Marvel együttműködésének keretében megszületett egy képregény, The Vitals: True Nurse Stories címmel a nyugat-pennsylvaniai kórházi dolgozók tapasztalatainak alapján.

„A COVID-19 világjárvány során értékeljük ápolóink bátorságát és leleményességét, akik saját egészségüket veszélyeztetik a kiszolgáltatott betegek gondozásában – mondta Claire Zangerle, az AHN főnővér vezetője. – Nagyon büszkék vagyunk rájuk, és szeretnénk, hogy tudják, mennyire értékeljük a kivételes munkájukat. Reméljük, hogy amikor meglátják magukat Marvel Comics szuperhősökként,  büszkén fognak visszatekinteni kivételes munkájukra.”

További cikkeink a film és mozi világával kapcsolatban:

via

(Nyitókép: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top