nlc.hu
Életmód

Számokkal álmodni

Számokat láttál álmodban? Ez a jelentésük!

Ha olyan számok jelennek meg álmodban, melyek semmiféle konkrét dologhoz nem kapcsolódnak az életedben, a numerológiai jelentésükkel üzenhetnek.

Ha álmodban számok jelentek meg, netalán még emlékszel is rájuk, adja magát, hogy azt hidd, esetleg a jövő heti nyertes lottószámokat üzente meg ily módon az univerzum. Az esetek többségében azonban sajnos nem ez a helyzet, ám a számoknak ettől még fontos jelentésük lehet.

Ha a szám, amit álmodban láttál, valahonnan ismerős, például egy fontos dátum az életedből, egy telefonszám, amit fejből tudsz, vagy épp a kedvenc sportolód mezszáma, abban az esetben egyértelmű, hogy miért idéződhetett fel az álomképben. Azonban, ha olyan számok jelennek meg, melyeket nem tudsz konkrétan semmihez sem kötni, a numerológiai jelentésük lehet a kulcs az álom üzenetének megfejtéséhez. A számjegyeket ilyenkor, még ha többjegyű számként bukkantak is fel, egyesével kell értelmezni, illetve érdemes összeadni a számok összegét is addig, míg egyjegyű számot nem kapsz (például ha az 1438-as számot láttad: 1+4+3+8=16, 1+6=7) és ez alapján is megnézni a jelentését.  

1

Az 1-es szám az új kezdetet szimbolizálja. Elképzelhető, hogy valamilyen változás előtt állsz, új lehetőségek nyílnak meg előtted. Azt is jelezheti, hogy itt az alkalom, hogy a kezedbe vedd az irányítást. Cselekvésre buzdító szám. 

A 2-es az együttműködés és a béke száma. Az emberi kapcsolataidra irányítja a figyelmedet. Talán jobban oda kell figyelned a körülötted élőkre, most akkor lehetsz sikeres, ha együttműködsz másokkal. 

3

A 3-as szám a kreativitást, a kommunikációt és az önkifejezést jelképezi. Itt az ideje, hogy kifejezd a vágyaidat, megfogalmazd a céljaidat. A mondanivalód végre értő fülekre talál. 

Az álmokban a 4-es az erőt és szilárd alapot szimbolizálja. Gyakorlatias hozzáállásra és felelősségvállalásra int. A megbízhatóság és a hűség az elkövetkezendő időszakban kulcsfontosságú lesz az életedben. A legjobb, ha most ragaszkodsz a rutinhoz és a szokásaidhoz. 

5

Az 5-ös a kalandok és a merészség száma. Szabadságszerető szám. Ha ezt látod álmodban, azt üzeni, hogy bátran, akár egészen spontán módon, a lehetséges következmények különösebb latolgatása nélkül is is belevághatsz valamilyen új dologba, az ugyanis jó eséllyel sikeres és örömteli lesz.

Számok

Illusztráció: Getty Images

A 6-os a családot és az otthont jelképezi, de a gondoskodás, illetve az aggodalom száma is egyben. Azt üzenheti, hogy egy szerettednek nagy szüksége van most rád: lehet, hogy „csak” a figyelmedre, de az is elképzelhető, hogy valamilyen gyakorlati, esetleg anyagi dologban. A szám jelezheti még azt is, hogy a párkapcsolatodban hamarosan szintet léptek, az aktuális helyzettől függően szóba jöhet az összeköltözés, az eljegyzés, esetleg a gyermekvállalás.

A 7-es az önreflexió száma. Arra emlékeztet, hogy rendet kell tenned önmagadban. Több pihenésre van most szükséged, érdemes kicsit visszavonulnod, hogy befelé tudj figyelni. 

8

A 8-a az anyagi javak száma. Arra figyelmeztet, hogy jobban oda kell figyelmed a pénzügyeidre, mivel azokban valamilyen változás várható. Veszteség érhet, de akár anyagi gyarapodás előtt is állhatsz. 

A 9-es a ciklus lezárásának szimbóluma. Ideje levonni a következtetéseket és elengedni, magad mögött hagyni bizonyos dolgokat, melyek már nem visznek előre. 

Ha bizonyos számjegyeket többszörösen is látsz az álomban – tehát például 11, 333, 9999 – arra utal, hogy az adott szám üzenetére fokozottan oda kell figyelned.

via

Még több álomfejtés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top