nlc.hu
Életmód

Büntetőper Orosz Bernadett ügyében

14 hónap után sem kezdődött még el a büntetőper Orosz Bernadett ügyében

A mai napig nem zárult le a nyomozás Orosz Bernadett bántalmazásának ügyében.
Orosz Bernadett

Orosz Bernadett szétvert arcának a képe talán örökre beleég annak a fejébe, aki akár egyszer is látta. Az ő arca és fájdalma lett az összes bántalmazott nő arca és fájdalma 2019 novemberében, amikor a Facebookon posztolta a történetét és a képeket halálfélelemből.

A nő története óriási lavinát indított, de a harcának egyáltalán nincs vége, a mai napig nem zárult le a nyomozás Orosz Bernadett ügyében. Előbb indult el a férfi polgári pere, amit azért indított a nő ellen, mert nyilvánosságra hozta az adatait. Pedig a támadás miatt Bernadett nem tudott dolgozni, így a tartalékait éli fel, miközben próbálja eltartani a gyerekeit.

„Próbálok erős maradni a gyerekeimért is” – nyilatkozta Bernadett a Fókusznak. A nő biztos benne, hogy ha nem történik valami, akkor a támadója megöli. Bernadettet nemrégiben újra műteni kellett, két kisebb gyermeke pedig a mai napig fél, ha az édesanyjuk egy hosszabb útra megy, ugyanis ők is a bántalmazások szemtanúi voltak.

A volt katonatiszt férfi 2019-ben féltékenységből brutálisan bántalmazta Bernadettet, de a rendőrök elengedték. A férfi azt állítja, nem emlékszik a bántalmazás estéjére.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Fókusz)

Orosz Bernadett ügye az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top