nlc.hu
Életmód

Sokaknak utazni kellett hétvégén a Pfizerért

Régen a kedvenc bandája koncertjéért, a hétvégén pedig a Pfizerért utazott akár 200 kilométert a magyar

Országon belül is megindult a vakcinaturizmus a hétvégén, ugyanis vasárnap sokan voltak olyanok, akik akár 100-200 kilométert is utaztak azért, hogy beoltathassák magukat az álomvakcinájukkal, a Pfizerrel.

Ismerd meg országodat a Pfizer segítségével! Akár ez is lehetett volna a jelmondata a hétvégi Pfizer-oltakozásnak, ugyanis sokan, akik SMS-ben lehetőséget kaptak a legmenőbb vakcinára, egyszerűen egyetlen lakhelyükhöz közeli oltóponton sem találtak szabad időpontot, sőt tovább megyek: még a saját megyéjükben sem. Voltak, akiket ez sem riasztott vissza: nem akartak tovább várni, ezért egyes esetekben akár több száz kilométert is utaztak a Pfizerért – írja a Telex.

Az út végén a Pfizer vár (fotó: Pixabay)

Az út végén a Pfizer vár (Fotó: Pixabay)

A lap olyan olvasótól is kapott beszámolót, aki budapesti lakosként Békés megyéig ment az oltásáért, de kaptak történeteket fővárosiaktól, akik Dunaújvárosig vagy Ceglédig mentek az áhított Pfizer vakcináért, vállalva azt, hogy a második oltásukért is ugyanoda kell majd utazniuk. Hasonló helyzet március elején alakult ki, amikor adatszinkronizációs hiba miatt szinten sokaknak kellett sokat utazniuk az AstraZeneca oltásukért.

További Pfizeres híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top