nlc.hu
Életmód

Itt a legújabb trend: az állkosár!

Itt a legújabb trend: az állkosár!

Nehéz manapság újat mutatni, de némi akaraterővel és kreativitással azért még sikerülhet. Legalábbis ezt példázza ez az új ékszer, amit mi szabadon elneveztünk állkosárnak.

A képen látható darabnak Mundstück, azaz szájékszer a hivatalos neve, és a MYL Berlin nevű német cégnek köszönheti a világ. Ahogy a fotókon is látható, a Mundstück (innentől kezdve csak állkosár) fémből készül, és első ránézésre azt hihetnénk, hogy olyan, mint bármelyik piercing, azonban a helyzet az, hogy mégsem: a különleges ékszert, az állkosarat ugyanis két kampó segítségével a száj belső részére akasztjuk rá, és így tudjuk rögzíteni – írja az odditycentral.

Állításuk szerint a viselete kényelmes, és egyáltalán nincs hatással a beszédképességünkre. Bónusz: a cég leírása szerint étkezés idejére sem kell levennünk, mert a legrosszabb, ami történhet, hogy egy kicsit összepörköltszaftozzuk az állkosarunkat. Az ékszer könnyű anyagból készül, és minden darabját a minimál design jellemzi. Jelenleg három színben (fekete, arany és ezüst) hozzáférhető, és könnyű, rozsdamentes acélból készül. A MYL Berlin szerint az ékszer nem ér hozzá a fogakhoz, ezért nem bántja azokat egyáltalán. Egy Mundstückért minimum 75 dollárt (kb. 22 ezer forint) kell fizetni, de akadnak darabok, amik ennek a duplájába kerülnek.

Ékszerekről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top