Életmód

Ha csökken az ösztrogén, irány a mosdó? (x)

Természetes segítség a változókori hólyaghurut kezelésére

Ha csökken az ösztrogén, irány a mosdó? (x)
Az irodában, ahol dolgozom fiatalabb kollégáimtól folyton ezt hallom: „Juli, én is így akarok kinézni 50 felett”! Büszke vagyok, hogy nálam a bűvös ösztrogén még tartja a szintet, de tudom, hogy már sajnos csak „külsőleg”.

Folyamatos rohangálásomat a mosdóba egy ideig a sok kávénak,majd a hidegnek tudtam be. De rá kellett döbbennem arra, hogy a baktériumtámadás miatt évente többször is visszatérő„felfázásom”, avagy hólyaghurutom valódi oka az életkoromban keresendő.

A változó korban bekövetkező hormonális változások miatt csökken a szervezetben a női ösztrogén hormonszintje és ennek következtében a húgyutak hámja is védtelenebb a fertőzésekkel szemben.

Felfázásom egy részről rendkívül kínos -felpattanok megbeszélés közben és rohanok a mosdóba-, emellett még csípő, szúró érzéssel is jár.

Kedvenc kolléganőm, látva megpróbáltatásaimat, egy doboz Canephron®-nal ajándékozott meg: „Juli, próbáld ki, ez egy növényi hatóanyagokat tartalmazó gyógyszer, ami támogatja a terápiát a húgyúti gyulladások enyhe eseteiben, és még recept sem kell hozzá!”

Kipróbáltam, azóta a Canephron®-t mindig magamnál hordom, és már az első, apró gyanújelektől alkalmazom!

 

S-105-canephron-PR cikk-2020-jun

 

Ha csökken az ösztrogén, irány a mosdó? (x)

Schwabe Hungary Kft.
1117. Budapest, Fehérvári út 50-52 
Tel.06 1 431 8934
info@schwabe.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top