nlc.hu
Életmód

Egyre többször lépnek a nyilvánosság elé Vlagyimir Putyin lányai

Vlagyimir Putyin lányai egyre aktívabbak az orosz közéletben

Az orosz elnök annyira titokban tartja a családját, hogy még az sem biztos, tényleg a lányairól van-e szó.

Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin híres arról, hogy rendkívüli módon ügyel rá, nehogy bármi is kiszivárogjon a magánéletéről vagy a családjáról – írja a Szabad Európa. Emiatt még azt sem lehet pontosan tudni, hogy hány gyereke van, most azonban két nő is megjelent egy rendezvényen, akikről azt gyanítják, hogy Putyin lányai

A Nemzetközi Gazdasági Fórum nevű rendezvényen tűnt fel előadóként Katyerina Tyihonova, aki a Moszkvai Állami Egyetem (MGU) munkatársaként az úgynevezett Nemzeti Intellektuális Források Központját vezette. A fórum során befektetésekkel kapcsolatos technológiákról tartott előadást. Ugyanitt készült hosszabb interjú Marina Voroncova génkutatóval, akiről szintén azt gyanítják, hogy Putyin az édesapja. 

Vlagyimir Putyin lányai kiléptek apjuk árnyékából

Vlagyimir Putyin orosz elnök nem igazán szeret beszélni a magánéletéről (Fotó: Getty Images)

Az orosz elnök és a Kreml sem megerősíteni, sem cáfolni nem volt hajlandó az ezzel kapcsolatos híreket. Ennek ellenére, a Szabad Európa állítása szerint Oroszországban nyílt titoknak számít a kilétük.

A gazdasági rendezvény szervezői látszólag kínosan ügyeltek rá, nehogy szóba kerüljön az esetleges családi kapcsolat, egyedül az egyik moderátor száján csúszott ki egy utalás, amikor Tyihonovát az orosz szokások szerint apai nevén szólította, azaz Katyerina Vlagyimirovna-ként hivatkozott rá. 

Ivanka Trump orosz tükörképei?

A lap értesülései szerint Voroncova és Tyihonova az elmúlt években egyre ismertebbé vált, de a mostani esemény során léptek ki igazán a reflektorfénybe. A találgatások szerint elképzelhető, hogy ez csak „bemelegítés” volt, mielőtt Vlagyimir Putyin lányai nagyobb szerepet vállalnának az orosz közéletben. Mások szerint azonban csak az orosz elnök népszerűségének növelése érdekében jelentek meg a nyilvánosság előtt.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top