nlc.hu
Életmód

Újabb infók a paksi keréklazításokról

Paksi keréklazítás: a károsultak meséltek

Pakson okkal rettegnek az autósok: egy ámokfutó ugyanis meglazítja az utcán parkoló kocsik kerekének csavarjait.

A Blikk azt írja, több mint harminc olyan esetről tudnak, amiben közrejátszott az, hogy valaki meglazította a csavarokat, de eddig csak tízen tettek feljelentést a rendőrségen. A lapnak nyilatkozott egy újabb áldozat, Dinnyés Sándor, aki azt mondta, ő lesz a tizenegyedik, nem fogja ennyiben hagyni a dolgot.

„Németkéren lakom, este a ház előtt tettem le a kocsit, másnap hajnali ötkor indultam a Szivacsgyárba dolgozni. Csakhogy Paks határában menet közben leelőzött a kocsim bal első kereke. Szerencsére nem vészfékeztem, mert akkor az öreg Skodám biztos fejre állt volna. A kocsi most szervizben van, a szerelő szerint több, mint 100 ezer forint a kár. Az eleje csúnyán megtört, és károsodott a futómű is. Se haragosom, se biztosításom nincs, valahogy majd összespórolom a javítás költségét” – mondta, míg egy másik érintett arról beszélt, hogy épp az M7-es autópályán ment a 4 éves kislányukkal, és a 7 éves kisfiúkkal, amikor észrevették, hogy kotyog a bal kerék, kis idő múlva pedig már úgy imbolygott az autó, hogy 50-nél nem mertek gyorsabban menni.

kerék, paks, autó

Fotó: Pexels

„Amint lehetett, félreálltam. A férjem épp csak megfogta a kerékcsavart, az kupakkal együtt a kezében maradt. Mert a tettes még arra is figyelt, hogy a csavar védőkupakját visszategye a helyére, így ránézésre nem látszik, hogy megpiszkálták azt. Hétfőn az első dolgom az lesz, hogy feljelentést teszek a rendőrségen. megyek tenni” – mondta Rózsa Bea a Blikknek.

Komlósiné, Kiss Anita őrnagy, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arra kér minden Paks környéki, utcán parkoló autóst, hogy indulás előtt ellenőrizze a kerekek csavarjait is.

Fotó: Pexels

Vigyázzon, bárhol lehet ámokfutó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top