nlc.hu
Életmód
Dunai örökpanorámát kapunk a Metrodom River lakásaival (X)

Dunai örökpanorámát kapunk a Metrodom River lakásaival (X)

Közzétette a Metrodom a legújabb lakóparkja, a Metrodom River terveit, amely különlegesnek mondható a hazai új építésű társasházak piacán. A természetközeliség, valamint az elérhető szolgáltatások teszik prémium lakóparkká a 11. kerületi épületegyüttest, miközben egyes funkciói elérhetők maradnak a helyi lakosok számára is.

Egyedülálló otthonok várják a Metrodom River leendő lakóit. Egyetlen hazai lakópark sem kínált eddig minden egyes lakásához dunai, vagy a budai-hegyekre néző örökpanorámát. A Metrodom River alapkoncepciója, hogy a Duna szerves részét képezze a lakók életének, és ez a kilátás mellett több módon is visszaköszön. Egyedülálló a lakóparkok kínálatában ugyanis a közösségi csónakház, ahonnan túrakajakokban fedezhetjük fel a folyó gazdag élővilágát. Az éltető vizet továbbá csobogók, a gyerekek számára vizesjátszótér is jelképezi. A természet közelségét emellett az átriumban elültetett, öt emelet magasra kúszó mediterrán növényzet teremti meg.

Dunai örökpanorámát kapunk a Metrodom River lakásaival (X)A Metrodom számos szolgáltatással gondoskodik arról, hogy a Riveren otthonunk mellé közösséget is kapjunk. A legfiatalabb lakók ugyanis családi bölcsődében vagy játszóházakban találkozhatnak egymással, míg az önkormányzati óvoda a junior kerületi lakosokat is várja majd.

Dunai örökpanorámát kapunk a Metrodom River lakásaival (X)A felnőttek kikapcsolódását grillterasz, csocsóval rendelkező játékszoba, valamint közösségi tetőteraszok is szolgálják, ahol 45 méter magasból élvezhetik a csodálatos dunai kilátást. A fogadóépületben található kávézó pedig számos kellemes beszélgetés helyszíne lehet. Sportoláshoz sem kell kimozdulni a lakóparkból, a fitneszteremben vagy a kültéri gépeken végzett edzés után pedig kifejezetten jól esik a szaunázás.

Dunai örökpanorámát kapunk a Metrodom River lakásaival (X)A lakások műszaki tartalma is kiemelkedő a piacon. Ennek részeként okosotthon rendszert kapunk érintős fali panelekkel, a Metrodom saját fejlesztésű, Dual Eco fűtési-hűtési megoldásával, mely a hőszigetelő rendszerrel együtt garantálja a közel nulla felhasználású energetikai besorolást.

További információ a www.metrodom.hu oldalon érhető el.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top