nlc.hu
Életmód

Szvitacs Alexa bronzérmes

Itt az újabb magyar érem a tokiói paralimpián

Szvitacs Alexa asztaliteniszező bronzérmet szerzett a tokiói paralimpián.

Veres Amarilla párbajtőrben szerzett aranyérme és Konkoly Zsófia 400 méteres gyorsúszásban szerzett ezüstje után most egy bronzéremmel gazdagodott a magyar paralimpiai csapat éremkollekciója. Szvitacs Alexandra asztaliteniszező az S9-es kategóriában lett harmadik, miután elveszítette a döntőbe jutásért folytatott összecsapást az ausztrál színekben versenyző Li Na Lejjel szemben.

Tokió, 2021. augusztus 25.Szvitacs Alexa a brazil Danielle Rauen ellen játszik az S9-es kategóriájú asztalitenisz mérkõzésen a világméretû koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói paralimpián 2021. augusztus 25-én. Szvitacs 3-1-re gyõzött.MTI/AP/Eugene Hoshiko

Tokió, 2021. augusztus 25.
Szvitacs Alexa a brazil Danielle Rauen ellen játszik az S9-es kategóriájú asztalitenisz mérkõzésen a világméretû koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói paralimpián 2021. augusztus 25-én. Szvitacs 3-1-re gyõzött.
MTI/AP/Eugene Hoshiko

A harmadik szettet 2-0 után gyorsan be akartam fejezni, és pont itt fordult meg a mérkőzés. Utána már nem tudtam a saját játékomat játszani. Rendkívül boldog vagyok a bronzérem miatt, de azért egy nagy adag hiányérzet is keletkezett bennem. Nincs mit tenni. Tanulok a hibákból és Párizsban megpróbálok még jobban szerepelni” – nyilatkozott az elődöntő után Alexa, aki 2018-ban toxikus sokk szindrómát kapott, emiatt amputálni kellett a bal alkarját és lábujjait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top