nlc.hu
Életmód

Videót készített éjjel randalírozó macskáiról egy brit nő

Ez a videó megmutatja, milyen 3 macska mellett aludni

Spoiler alert: nem könnyű.

Akinek van macskája, nagyon jól tudja, milyen az, amikor a kis jószágok fejében kigyullad a képzeletbeli villanykörte: „Most akkor rohangálni kell, fel-alá”. Mindegy, hogy épp melyik napszak van, a cicák ilyenkor őrültek módjára kezdenek cikázni a lakásban.

Saját kárán tanulta meg ezt az amerikai Jennifer Bates, aki nem is egy, hanem három macsek mellett próbálta álomra hajtani a fejét. A cicák, név szerint a 12 éves Tickle Butt, a kétéves Megabreath és a hatéves Mittens azonban úgy gondolták, éjszaka igazán jó ötlet egy nagyot kergetőzni, a gazdi testét trambulinnak használva – írja a Metro brit bulvárlap.

A cicagazdi számára bizonyára bosszantó, de kétségtelenül vicces jelenetet pedig szerencsére egy kamera is rögzítette, Bates ugyanis korábban felszerelt egy interneten keresztül nézhető biztonsági kamerát a lakásba, hogy munka közben is rá tudjon nézni szőrös kedvenceire.

„Mindig is tudni akartam, hogy mit művelnek a lakásban, amikor nem vagyok otthon – mondta Jennifer a lapnak nyilatkozva. – Így végül sikerült felvenni az őrületet is, én meg úgy gondoltam, a többi macskás számára ismerős lehet az élmény.”

A felvételen látható, hogy a cicák többször is beleütköznek az alvó – vagyis aludni próbáló – gazdi fejébe, de a hasáról is elrugaszkodnak a nagy rohangászás közben.
Bár Batest eléggé bosszantotta, hogy nem tudta rendesen kipihenni magát, ráadásul az egyik macskája véletlenül meg is karmolta a fékeveszett játék közben, utólag, a felvételt látva már tudott nevetni a helyzeten.

Aludni akart a nő, aztán jöttek a macskái

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top