nlc.hu
Életmód

15 évesen visszavonulhat a vállalkozó kislány

15 évesen visszavonulhat az ausztrál vállalkozó kislány

Álmodtál valaha korai nyugdíjról? Ennek a kislánynak a vállalkozása már most akkora siker, hogy úgy fest, tizenöt évesen már bátran nyugalomba vonulhatna.

Pixie Curtis jelenleg tízéves és vállalkozó. Az édesanyja Ausztrália PR-királynője, Roxy Jacenko, így volt kitől örökölnie az üzleti érzékét. A vállalkozását még babakorában találták ki, és a kislány is aktív résztvevője volt annak, mivel foglalkozzon. Az épp nagyon népszerű fidget toys (szabad fordításban matatókütyük vagy babrálókütyük) businessbe fogott bele, méghozzá látványos eredménnyel. Így született meg a Pixie’s Fidgets, ami jelenleg a Pixie’s Pixs márkanév alatt kapható – írja a LadBible.

Pixie az édesanyjával

Pixie és az édesanyja, valamint a sok bedobozolt játék (Fotó: Instagram)

A vállalkozásban Pixie a terméktesztelő, kizárólag olyan játékok kerülhetnek forgalomba, amiket ő már kipróbált és áldását adta rá. A cégalapítás után az első raktárkészlet 48 órán belül elfogyott, és már az első hónapban kétszázezer dolláros forgalmat generáltak. Édesanyja szerint ha a business így pörög tovább, lánya már tizenöt éves korára visszavonulhat, még azelőtt, hogy egyáltalán megszerezné a jogosítványát. Persze Pixie-nek nincsenek ilyen tervei, ő folytatni akarja a munkát, ugyanis nagyon élvezi. Bár a lánynak nincs jogsija, a sikerei elismeréseként az édesanyja az év elején 270 ezer dollár értékű Mercedesszel lepte meg, a sikerei elismeréseként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top