nlc.hu
Életmód

Billie Eilish koncertjén rosszul lett egy néző

Billie Eilish leállította a koncertjét, amikor egy néző rosszul lett a tömegben

Addig nem folytatta a koncertjét Billie Eilish, amíg nem volt meggyőződve arról, hogy a rajongója jól van.

Szombaton Billie Eilish az atlantai State Farm Arénában lépett fel, ám a koncert közben az egyik rajongó rosszul lett a tömegben, légzési nehézségei voltak. Az énekes leállította a show-t, hogy megtudja, mi történt, majd segítséget kért a stábjától.

Eilish azt kérdezte a színpadról, hogy szükség van-e egy inhalátorra, majd a stábjához fordulva arra volt kíváncsi, nem tudnának-e szerezni egyet a nézőnek. Végül előkerült egy inhalátor.

Billie Eilish leállította a koncertjét, amikor egy néző rosszul lett a tömegben

Billie Eilish egy rajongó rosszulléte miatt félbeszakította a koncertjét. A képen az énekesnő egy korábbi koncerten látható a texasi Austinban 2021. október 9-én (Fotó: SUZANNE CORDEIRO / AFP)

„Adjatok neki egy kis időt. Ne tolongjatok – kérte az énekesnő a tömegtől. – Ki kell jönnöd, vagy jól vagy? Biztos vagy benne?” – szólt ezután a rosszulléttel küzdő rajongóhoz.

Mielőtt folytatom, megvárom, hogy az emberek rendben legyenek

– mondta az incidens végén Billie Eilish.

Utóbbi mondatával egyesek szerint az énekesnő arra utalt, hogy az Astroworld fesztiválon tömegpánik tört ki Travis Scott koncertjén, több száz embert szállították kórházba, és tízen meghaltak, köztük egy 9 éves kisfiú.

(Deadline)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top