nlc.hu
Életmód

A gazdag szépség retteg a férfi aranyásóktól

Havi 35 milliót keres, és fél, hogy a férfiak csak a pénzét akarják

Aranyásó férfiaktól tart az OnlyFans oldalon a férfiak körében hatalmas sikernek örvendő Charlotte Rose, aki inkább nem randizik, nehogy kihasználják.
Charlotte Rose

Az Essexben élő Charlotte Rose-nak jól megy a szekér: az OnlyFans oldalra készített erotikus tartalmaival havonta nagyjából 35 millió forintnak megfelelő angol font érkezik a számlájára. Bár úszik a pénzben, a társasági élete nem túl figyelemre méltó, ugyanis szinte minden idejét a munkájának szenteli, és egyáltalán nem szokott randizni – írja a brit Metro.

Bár az Instagramon sok ezer üzenetet kap a rajongóktól, akik randiznának vele, állítása szerint ezeket soha nem csekkolja, mert olyan sok van belőlük, hogy sosem érne a végére. Egyedül az OnlyFans keretein belül beszélget férfiakkal, akiket sokszor nem is lát közben. A munkája annyira lefoglalja, hogy a pasizáson nem sokat gondolkodik, de állítása szerint amennyiben ott kopogtatna az ajtaján az igazi, nem mondana neki nemet. Viszont tart attól, hogy a gyönyörű Lamborghinijével és a pompás házával nem a legjobb férfiakat vonzaná be, és esetleg egy olyan pasi mellett kötne ki, aki csak a luxuséletet szeretné, és nem őt. Reménykedik abban, hogy elég jó az emberismerete ahhoz, hogy az ilyen férfiakat kiszűrje. Charlotte az OnlyFans előtt a rendőrség berkeiben dolgozott, de mindössze egy év után felmondott, mivel nem szerette a férfiak által dominált munkahelyét.

A rendőrség után fehérneműmodellként kereste a kenyerét, majd felhívták a figyelmét az OnlyFansre, ahol már 2016-ban regisztrált, és egyike volt az első száz nőnek az oldal történetében. A sikerét abban látja, hogy ügyesen játszik a követőivel erotikus szerepjátékokat. Eleinte nem sok pénzt látott az OnlyFansből, de akkor még ő sem szentelt neki sok figyelmet, 2018-ban kezdte csak komolyan venni. Az első évben még csak tízezer angol fontot keresett vele, ami mára havi 75-80 ezer fontra emelkedett, és ehhez még csak hardcore pornót sem kell mutatnia, pusztán niche erotikus tartalmakkal éri el ezt a magas keresetet. Sok régi rajongóját jól ismeri, tudja a gyerekeik nevét, a munkájukat, vagy akár azt, mikor van rossz napjuk, amikor fel kell őket vidítania. Állítása szerint a legtöbb OnlyFans lányt nagyon meglepi, hogy ilyen sokat keres, miközben nem kell pornográf tartalmat mutatnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top