nlc.hu
Életmód

Halyna Hutchins szülei

Az Alec Baldwin által lelőtt operatőr szülei Kijevben ragadtak

Az édesanya a kórházban dolgozik. Halyna lánytestvére viszont kijutott az országból.

Azt írja az Independet, hogy Halyna Hutchins (az operatőr, akit tavaly októberben Alec Baldwin véletlenül lelőtt egy forgatáson) szülei az oroszok által ostromlott Kijevben ragadtak. Minderről a nő férje, Matt Hutchins számolt be Twitter-oldalán.

Halyna Hutchins ukrán származású volt, a szülei pedig az ukrán fővárosban vannak. A tweet szerint Olga és Anatolij Androsovics „a legrosszabbra készülnek.”

A cikkből kiderül, hogy Halyna anyja most is ugyanabban a kórházban dolgozik, ahol már harminc éve, azt mondja, a hazájának szüksége van rá. Megjegyzik, hogy Halyna testvére, Szvetlána Romániába hároméves kislányával, és hogy Nyugat-Európa felé tart.

Halyna Hutchins Zsitomirban született 1979-ben, újságíróként diplomázott Kijevben, filmes diplomát Los Angelesben szerzett. Tavaly októberben a Rust című film forgatásán Alec Baldwin kellékfegyverébe éles lőszer került, később a fegyver elsült, a lövedék pedig eltalálta az operatőrt. Halynának és Mattnek egy kilencéves kisfia van.

Halyna Hutchins és családja / FOtó: Profimedia

Halyna Hutchins és családja / FOtó: Profimedia

A férfi beperelte Baldwint és a stábból másokat is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top