nlc.hu
Életmód

Péterffy Lili a szerelmi életéről

Szerelmi életéről mesélt Péterffy Lili

Jól működik a távkapcsolata az énekesnőnek.

A Sztárban Sztár hetedik kiesője, Péterffy Lili a Blikknek adott interjújában mesélt a magánéletéről és a távkapcsolatáról

Péterffy Lili

Péterffy Lili (Fotó: Blikk-videó)

„A távkapcsolat alapvetően nagyon nagy szívás, viszont csak azzal az emberrel tudod kibírni a távkapcsolat nehézségeit, akivel tényleg olyan erőteljes a kapcsolódásotok, hogy azt érzed, miatta érdemes” – mondta az énekesnő. 

Ezt követően Lili elmesélte, hogy a szerelmét, Jacobot Indonéziában ismerte meg, ahol egy hónapot töltött egy barátnőjével. 

„Volt egy időszak, amikor egyedül szerettem volna felfedezni a környező szigeteket. Vettem egy hajójegyet és ahogyan mentem a motoromhoz, mert ott motorral közlekedtem, abban a pillanatban megláttam a páromat, aki pont mellettem parkolt az ő motorjával. Beszédbe elegyedtünk, majd hamarosan az is kiderült, hogy másnap ugyanarra a szigetre megyünk. Így indult a mi  kis románcunk” – idézte fel a filmbe illő jelenetet Lili. 

Jacob Dániában él és dolgozik, és a nyelvi nehézségek ellenére, ugyanis Lili nem beszél dánul, Jacob pedig magyarul nem, remekül megvannak a szerelmesek. Sőt, már az is szóba jött, hogy az énekesnő kiköltözik Dániába. 

„Tervben van, hogy kiköltözöm hozzá. Eddig még sosem éltem külföldön, mindössze egy hónap volt a legtöbb, amit kint töltöttem, de más dolog utazni és más dolog élni. Ez most egy új dolog lesz, meglátjuk, hogy boldogulok majd. Nagyon más Dánia, mint Magyarország.”

A Sztárban Sztár versenyzője külföldön is folytatná az énekes és lemezlovas karrierjét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top