nlc.hu
Életmód

Sebestyén Balázs véleménye Will Smith pofonjáról

Sebestyén Balázs ezt gondolja Will Smith Oscar-pofonjáról

A Balázsék című műsorban fejtette ki a véleményét a műsorvezető.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Will Smith megpofozta Chris Rockot az Oscar-gálán egy rosszul sikerült poén után. A színész azóta nyilvánosan bocsánatot kért a humoristától és elismerte, hogy hibázott.

Chris Rock és Will Smith

Will Smith pofán vágja Chris Rockot (Fotó: Neilson Barnard/Getty Images)

„Az erőszak minden formája mérgező és romboló. Az Oscar-gálán mutatott viselkedésem elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan. A humor része a munkámnak, de a poén Jada egészségi állapotát illetően túl sok volt nekem és első felindulásból cselekedtem” – írta az Oscar-díjas színész a közösségi oldalán.

Az esetről sokaknak megvan a véleménye, hétfő reggel Sebestyén Balázsék is beszéltek róla a rádióban. „Az, hogy kimész, felmész, és megütöd – te, egy idol, egy világsztár azt mutatod, hogy se az ingerültségedet, se a dühödet, se a frusztrációidat, se az érzelmeidet nem tudod karbantartani, csak úgy, hogy igazságot veszel valakin a színpadon, és megütöd. Ez legalább olyan rossz üzenet, mint egy beteg emberen poénkodni” – fejtette ki a véleményét a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top