nlc.hu
Szabadidő

Will Smith bocsánatkérése

„A viselkedésem elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan” – elnézést kért Will Smith az Oscar-gálás pofozkodásért

Egy közleményben reagált a vasárnap este történtekre.

Vasárnap este kiosztották az Oscar-díjakat, ám nem feltétlenül emiatt maradt emlékezetes a rendezvény. Chris Rock Jada Pinkett Smith betegségével viccelődött, ami miatt Will Smith felment a színpadra és lekevert egy pofont neki, majd ordibálva azt mondta, hogy soha ne vegye a szájára a felesége nevét.

Hollywoodot megdöbbentette az eset: sokan kiállnak Will Smith mellett, de vannak, akik elítélik, amit tett. A színész végül Oscar-díjat kapott a legjobb férfi főszereplő kategóriában, amelyben elnézést kért az Akadémiától a történtek miatt, most azonban egy közleményt is megosztott.

„Az erőszak minden formája mérgező és romboló. Az Oscar-gálán mutatott viselkedésem elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan. A humor része a munkámnak, de a poén Jada egészségi állapotát illetően túl sok volt nekem és első felindulásból cselekedtem. 

Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni tőled, Chris. Helytelenül cselekedtem. Szégyellem magam és nem olyan férfi akarok lenni, amit a tetteim mutattak. A szeretet és a kedvesség világában nincs helye erőszaknak. 

Az Akadémiától is elnézést kérek, a show producereitől, minden jelenlévőtől és mindenkitől, aki követte a közvetítést. Elnézést kérek a Williams családtól és a King Richard családtól. Sajnálom, hogy a viselkedésem bemocskolta azt a gyönyörű utat, amit eddig megtettünk” – írja Will Smith a posztban.

Will Smith

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top