nlc.hu
Szabadidő

Balhé az Oscaron: megszólalt Will Smith felesége

Megszólalt Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith az Oscar-díjátadón elcsattanó pofonról

A botrány harmadik főszereplője, Jada Pinkett Smith eddig nem szólalt meg. Most megtörte a jeget.

Biztos ti is emlékeztek az idei Oscar-díj hatalmas balhéjára, ami aztán joggal került a hírek fősodrába. Történt ugyanis, hogy az egyik díjat prezentáló Chris Rock elsütött egy viccet Will Smith feleségén, Jada Pinkett Smithen élcelődve, aki alopecia nevű autoimmun-betegsége miatt borotválta le a haját. Will Smith a színpadra viharzott és szó nélkül lekevert egy pofont a komikusnak.

A képen Jada Pinkett Smith mosolyog.

Jada Pinkett Smith a 2022-es Critics’ Choice Awards díjátadón a Fairmont Century Plazában 2022. március 13-án Los Angelesben, Kaliforniában. (Fotó: Presley Ann/Getty Images for #SeeHer)

Egy pillanatra úgy tűnt, hogy a jelenet megrendezett, de nagyon gyorsan kiderült, hogy nem így van, és a pofon valódi volt. Ez jól látszott azon, hogy Rock iszonyatosan meglepődött, és nem tudta lereagálni, ahogy azon is, hogy Smith utána visszaülve a székére felordította, hogy

Többé ne vedd a kib***ott szádra a feleségem nevét!

Az ügy hatalmas hullámokat kavart, a hollywoodi hírességek változatosan reagáltak az Oscar-gálán történt pofozkodásra. Később Will Smith a saját Instagram-oldalán tette közzé a bocsánatkérő üzenetét, melyben leszögezi, hogy az “erőszak bármilyen formája destruktív és mérgező”, valamint, hogy belátja, viselkedése a gálán elfogadhatatlan volt és megbocsáthatatlan. Ettől függetlenül lettek következményei a fizikai erőszaknak: Az események után Smith lemondott amerikai filmakadémiai tagságáról, és a következő tíz évben nem vehet részt az Oscar-díjátadókon és az egyéb filmakadémiai eseményeken.

A botrány harmadik főszereplője, Jada Pinkett Smith azonban eddig nem szólalt meg – most saját Facebookon futó műsorában, a Red Table Talkban viszont beszélt az incidensről.

Ez a gyógyulás ideje, és én készen állok rá” – írta pár nappal a díjátadó után egy Instagram-posztban, műsorában azonban most bővebben is szót ejtett az eseményekről. Mint elmondta, egészsége és az Oscaron történtek miatt több ezren osztották meg vele saját történetüket – neki pedig az a legfőbb kívánsága, hogy Rock és Smith is feldolgozhassák a dolgot. „Abban reménykedem, hogy ennek a két intelligens férfinak lehetősége lesz a gyógyulásra, a megbeszélésre és a kibékülésre. A világ mai állapotában mindkettejükre szükségünk van. És valójában mindannyiunknak nagyobb szükségünk van egymásra, mint valaha” – fogalmazott.

A Smith-szel való kapcsolatáról elmondta: semmi sem változott közöttük. „Továbbra is azt csináljuk, amit az elmúlt 28 évben, és megpróbálják együtt megoldani ezt az életnek nevezett dolgot” – jelentette ki.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top