nlc.hu
Életmód

Legnehezebb válások

Ennek az 5 szakmának a képviselőjétől a legszörnyebb elválni a válóperes ügyvéd szerint

Az ügyvéd szerint már a házasság előtt érdemes kerülni azokat, akik ezekben a szakmákban dolgoznak.

A TikTokot csak Jettiegirl28 felhasználónévvel használó  amerikai válóperes ügyvéd az egyik új videójában elárulta: tapasztalatai alapján melyik az az öt szakma, amit egy nőnek a párválasztáskor kerülnie kell, ha azt is figyelembe akarja venni, hogy a kiválasztott hogyan viselkedne, ha a kapcsolat egy lehetséges esküvő után zátonyra futna, és válásra kerülne sor.

Az évtizedes tapasztalattal rendelkező válóperes ügyvédnő szerint a kerülendő szakmák a következők:

  • tűzoltó,
  • rendőr,
  • katona,
  • sebész,
  • pilóta.

A legdurvább eseteket produkáló szakmák felsorolása után hozzátette, hogy nem minden ezekben a szakmákban dolgozó férfi esik bele ebbe a trendbe, de szerinte az ilyen szakmákban dolgozó férfiak „nárcisztikusabbak” és „irányítóbbak”.Hajlamosak sokkal nehezebben kezelni a válást. Ők egyfajta »felperzselni a földet, hogy merészelsz kihívni engem« típusú megközelítéssel állnak hozzá a pereskedéshez – írta le szakmai tapasztalatait Leonard, aki szerint a szakmákban közös, hogy ők az „istenek”, mindenki felnéz rájuk.

Aztán hazajössz, és hirtelen valaki megkér, hogy vidd ki a szemetet. Azt hiszem, ez egy nehéz átmenet

– szólt az ügyvédnő okfejtése.

A kommentelők kérésére később a videó férfiaknak szóló párját is elkészítette, csakhogy ezen a listán csak egyetlen tétel szerepelt: a gyerekeikkel otthonmaradó anyáké.

Szerinte amikor egy otthonmaradó anyuka elválik, megbénul a félelemtől, és jogosan, mert az egész élete megváltozik. Sok mindent nem tudnak anyagilag arról, hogy mi történik, ezért hajlamosak homokba dugni a fejüket, és húzni az időt.

gyűrű válás

Illusztráció: Unsplash

(24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top