nlc.hu
Életmód

Százezreket fizetnek sorozatnézésért

Százezreket fizetnek, ha 24 órán keresztül tévézel

Egy szerencsés jelentkező 2400 dollárral lehet gazdagabb, ha 24 órán át bűnügyi dokumentumfilmeket néz.
Távirányító a kézben háttérben egy tévével

Nem mindennapi álláshirdetést tett közzé a MagellanTV nevű streamingszolgáltató: 2400 dollárt (830 ezer forint) fizet annak a szerencsés kiválasztottnak, aki 24 órán keresztül hajlandó bűnügyi dokumentumfilmeket nézni.

Szerencsére nem folyamatosan kell ledarálni a műsorokat, lehet aludni, enni és vécére menni közben; a 24 órás műsorfolyamot 48 óra leforgása alatt kell teljesíteni. Közben viszont elvárás, hogy posztolgatni kell a közösségi oldalakra a kihívásról.

A nyertes a pénz mellett egyéves MagellanTV-előfizetés is kap, már ha a maratoni sorozatnézés után lesz még kedve bekapcsolni a tévét. Viszont rajta kívül száz további jelentkezőnek is előfizetést ajándékoznak.

A „munka” során ezekből az itthon nem játszott sorozatokból kell majd epizódokat megnézni: Murder Maps, Lady Killers, 10 Steps to Murder, Nurses Who Kill, Murder on the Internet, 21st Century Murder és CyberCrimes with Ben Hammersley.

Április 18-ig lehet jelentkezni, de sajnos csak amerikai állampolgárok előtt áll nyitva a lehetőség.

Nem ez az első filmnézéssel kapcsolatos pénzkereseti lehetőség. Tavaly ezer dollárt ajánlottak fel annak, aki az összes – akkor még 24 darab – James Bond-filmet megnézi.

(UPI)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Jonas Leupe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top