nlc.hu
Életmód

Meghan Markle rosszul festette meg az ukrán zászlót

Meghan Markle az ukrán zászlót akarta megfesteni, de kínos bakit vétett

Meghan Markle fejjel lefelé festette meg az ukrán zászlót egy hétvégi rendezvényen.
Az ukrán zászló és Meghan Markle egy montázson

Kínos bakit vétett a hétvégén Meghan Markle egy nyilvános eseményen Hollandiában. Sussex hercegnéje a Hágában megrendezett Invictus Games nevű rendezvényen vett részt, amelyet még 2014-ben alapított a férje, Harry herceg. A sportversenyen sérült katonák és veteránok indulnak, a helyszín mindig változik.

A kétgyermekes Meghan vasárnap odaült a családokhoz, majd ő is beszállt a festésbe. A hollandiai brit nagykövetség által közzétett fotón látható, hogy a hercegné egy sárga-kék képet fest – ami az ukrán zászlónak tűnik, és a „peace” (béke) feliratot írja rá.

Csakhogy Meghan fejjel lefelé festette meg az ukrán zászlót, mert Ukrajna nemzeti lobogóján a kék sáv van felül, a sárga pedig alul.

Persze ne legyünk ennyire szigorúak, hiszen nem ez volt az egyetlen dolog, amellyel Meghan és és Harry kifejezték támogatásukat Ukrajna iránt. A pár a múlt hónapban bejelentette, hogy – meg nem nevezett összeget – adományozott az ukrán emberek megsegítésére. A mostani sportesemény megnyitóján pedig az ukrán csapat előtt tisztelegtek, a hercegné beszédében még a „Slava Ukraini!” (Dicsőség Ukrajnának!) jelmondatot is kimondta.

Harryék utazása miatt egyébként mélységesen megbántódott II. Erzsébet királynő. A uralkodó rossz néven vette, hogy a pár Hollandiába utazik, miközben a királyi családért, nem is olyan régen, képtelenek voltak repülőre ülni.

(Daily Mail)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, fotók: Pixabay; Koen van Weel / ANP MAG via AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top