nlc.hu
Életmód
Vajna Tímea szeretné, ha a gyerekei is amerikaiak lennének

„A gyerekeim és unokáim már kizárólag Amerikában fognak élni” – Vajna Timi amerikai állampolgárságáról beszélt

Facebookon mesélt a nagy pillanatról.

Vajna Tímea lassan 10 éve él az Egyesült Államokban, ahonnan már csak néha utazik haza. Korábban már lehetett tudni, hogy Timi, férje, Andy Vajna halála után már nem tervez hazaköltözni, és azt is, hogy készül az állampolgársági vizsgára. Tegnap osztotta meg az Instagramon, hogy sikeresen letette a vizsgát, ma pedig egy hosszabb posztban mesélt az érzéseiről. 

Vajna Tímea amerikai állampolgár lett

Amerikai állampolgár lett Vajna Tímea (Fotó: Instagram)

„Tegnap végre magyar–amerikai állampolgár lettem, de a szívemben mindig magyar maradok. Igaz, megtörtem a családi vonalat, és lehet, hogy a gyerekeim és unokáim már kizárólag Amerikában fognak élni, de az is lehet, hogy inkább Magyarországot választják majd. Ez a 9 év nagyon sok lemondással, fegyelemmel és kitartással járt. Nem láthattam Andyt, a családomat, a szeretteimet, a barátaimat, az állataimat… Nem követhettem végig a kis unokaöcsém fejlődését (csak Facetime-on keresztül), nem lehettem ott a keresztapám temetésén, nem tudtam elvállalni a kedvenc tévéműsoromat, a Dancing with the Starst, nem ölelhettem meg a drága nagyszüleimet, nem ehettem finomakat, de mégis biztonságot nyújt, hogy amerikai lehetek, főleg ebben a mai világban. Csak az adó ne lenne itt közel 50%” – írta Timi a Facebook-oldalán. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top