nlc.hu
Életmód
Csótány költözött a fülébe

Valósággá vált a rémálom: csótány költözött a fülébe

Egy nő megélte sokak rémálmát, alvás közben egy csótány költözött a fülébe.
Csótány egy szikla tetején

Keenan Artelli egyik reggel égető fülfájásra ébredt, és rájött, hogy amíg aludt, egy csótány befúrta magát a fülébe. A Grúziában élő nő többször hányt, majd 30-45 perc elteltével kórházba ment, hogy eltávolítsák a füléből a rovart.

A nő a TikTokra töltött fel egy videót, amelyen látható, ahogy egy csipesszel kiszedik a füléből a csótányt. Úgy tűnik, hogy a rovar elég mélyen volt a hallójáratában, és egyáltalán nem volt kicsi. Csak erős idegzetűek nézzék meg a videót!

„Az egyik nővér lefotózta a fülemből kilógó kis lábát, az orvos pedig azt mondta: »Ne mutassa meg neki, mert megint rosszul lesz«” – közölte a tiktokker, aki hozzátette, hogy havonta egyszer alaposan kitakarítja a lakását, de nem tudja megakadályozni, hogy a csótányok bejussanak.

A közösségi oldalra feltöltött videót már csaknem 30 milliószor nézték meg, ami érthető módon elborzasztotta az embereket. Azt azonban fontos megjegyezni, hogy a videó hitelességéről semmilyen információ nincs.

A nő még viszonylag szerencsésnek mondható, egy kínai férfi hallójáratába tíz csótány költözött be.  

(LadBible)

(Kiemelt kép: Pixabay/Erik Karits)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top