nlc.hu
Életmód
Melania Trump szerint a Vogue elfogult

Elfogultsággal vádolta meg Melania Trump a Vogue-ot

Donald Trump felesége azt kifogásolta, hogy minden first lady kapott címlapot, csak ő nem.

Elfogultsággal vádolta meg a Vogue Melania Trump. Az egykori first lady egy, a Fox televíziónak adott interjúban beszélt arról, hogy, noha a világ egyik legismertebb divatlapja évtizedek óta címlapot ad a first ladyknek – így volt ez Michelle Obama korábbi, illetve Jill Biden jelenlegi first lady esetén is –, őt férjének mandátuma alatt nem érte hasonló megtiszteltetés. Ez pedig, a korábbi modell szerint nem magyarázható mással, csak hogy vannak bizonyos emberek, akiket a magazinnál kedvelnek, míg másokkal nem szimpatizálnak.

Melania Trump

Fotó: Fox News

Szerinte ez teljesen nyilvánvaló és olyasmi, amit az amerikai emberek is  látnak. Hozzátette ugyanakkor, hogy most is és  Fehér Házban eltöltött ideje alatt is sokkal fontosabb feladatai voltak, mintsem a Vogue címlapján szerepelni.

A The Daily Beast Melania Trump korábbi tanácsadójára hivatkozva arról számolt be, a magazin megkereste Melania Trumpot, miután férje lett az Egyesült Államok elnöke, a first lady azonban visszautasította az általuk felkínált fotózási lehetőséget, mivel a szerkesztőség nem akarta garantálni neki, hogy a felvételek a címlapon kapnak majd helyet.

Az Fox csatornának adott interjú, mely az első interjú volt, azóta, hogy a Mealnia Trump és Donald Trumppal 2021 januárjában elhagyták a Fehér Házat, szóba kerültek férjének jövőbeli ambíciói is. A CNN szerint Melania Trump homályos választ adott arra a kérdésre, hogy van-e esély arra, hogy újra a Fehér Ház falai között éljen, tehát hogy férje újraindul az elnöki posztért. Válasza kimerült annyiban, hogy „soha ne mondd, hogy soha”. Szerinte a Trump-kormány négy éve alatt „sokat értek el”, miközben Joe Biden elnökségéről csak annyit mondott:

Szomorú látni, hogy mi történik, ha igazán a dolgok mélyére nézünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top