nlc.hu
Életmód

Többezer kilométer utazás egy randiért

Love is in the air: átrepült egy óceánt, hogy randizzon egy lánnyal

Reméljük, virágot nem vett a randira, mert biztosan elhervadt volna.

Egy szerelmet kereső férfi a TikTokon elárulta, miért utazott 5000 mérföldet Amerikába, hogy először találkozzon egy lánnyal. A skót Patrick Campbell (32) egy Tinder-fiókot hozott létre, miután ez év elején szakított barátnőjével. Amikor a társkereső alkalmazásban találkozott az amerikai Bridget Kellyvel, úgy döntött, hogy elutazik, hogy megismerje.

 „2022 januárjában a Covid után összeveszettem a párommal – ez egy hosszú történet –, de ezután továbbléptem, és csatlakoztam a Tinderhez, amit soha nem használtam korábban, és soha életemben nem volt Snapchatem sem. Aztán üzenetet kaptam valakitől, akit nagyon cukinak, nagyon csinosnak tartottam.”

Így folytatta: „Esküszöm, úgy nézett ki, mintha Edinburgh-ból jött volna, ami nagyon megzavart. Kiderült, hogy Amerikából származik – 4700 mérföldre Wisconsinban, egy New Glarus nevű helyen él.”

Patrick sokat beszélgetett a lánnyal, mert rájött, hogy sok a közös bennük, és nagyon jól kijöttek egymással. Bridget pedig néhány hónapos csevegés után meghívta Patricket Amerikába egy esküvőre.

A férfi május 16-án indult Glasgow-ból. Bevallotta, hogy kissé ideges volt, mivel még soha nem járt Amerikában, és nem volt biztos benne, „hogyan fognak viselkedni ezek a jenkik”.

Bridget is megosztotta saját tapasztalatait, megörökítette a pillanatot, amikor találkoztak és először összeölelkeztek a repülőtéren. Kitárta a karját, hogy megölelje, és mindketten fültől fülig mosolyogtak, miközben üdvözölték egymást. Ezután együtt fedezték fel Chicagót.

Bridget azt mondta, „Ez a legjobb randevú, amin valaha részt vettem”.

Hogy mi lesz a pár sorsa a továbbiakban, azt egyelőre még nem tudni, ám biztosan ez lesz minden idők egyik legizgalmasabb Tinder-randija, nem úgy, mint ez.

Delta Airlines repülője

Képünk illusztráció (Fotó: Wikipédia, Bryan Correira)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top