nlc.hu
Életmód

Leharapott nyelv az első randin

Szenvedélyes csókcsata: leharapták a modell nyelvét az első randin

Véres horrorként végződött a szenvedélyes csókcsata.

Egy nőnek műtétre volt szüksége az egyik randevúja után, mivel randipartnere a szenvedélyes első csók közben átharapta a nyelvét. Ceyda Ersoy kórházi ágyáról osztotta meg az Instagramon a bizarr történetet. A fotón egy sebész látható, aki visszavarrja az isztambuli modell nyelvét a fájdalmas csókolózást követően.

A randevú után műtétre szoruló influenszer azt állította, hogy Mr. Hannibal Lecter olyan erősen megharapta a nyelvét, hogy sebészeti ellátásra szorul. A 34 éves Ceyda ezt írta: „Csak én vagyok az egyedüli, akinek leharapták a nyelvét egy csók közben? Istenem, nagyon fáj?”

A török ​​modell elárulta, hogy az operáció gond nélkül zajlott. „Srácok, jól vagyok, köszönöm szépen a jókívánságaitokat, összevarrták” – nyugtatott meg mindenkit.

Ceyda elmondta, hogy a „szerencsétlen” eset az első csókja során történt egy férfival, akivel körülbelül egy hónapja találkozott. „Nem tudom, talán nem igazán tudja, hogyan kell csókolózni. Azt tanácsolom neked, hogy ne is köszönj azoknak a srácoknak, akik Skorpiók” – tette hozzá a modell, aki sejthetően többé nem találkozik majd a férfival. Lehet, meg kellett volna fogadnia ezt az 5 tanácsot, mielőtt egy Skorpióval randizott volna.

(Fotók a leharapott nyelvről)

csókcsata

Csak óvatosan! Fotó: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top