nlc.hu
Életmód

Ízléstelennek nevezték a szokatlan esküvőt

„Nincs semmi benne, amit ne utálnék” – ízléstelennek nevezték a kommentelők a szokatlan esküvőt

A menyasszony még az egyik fogát is feketére festette a szokatlan esküvőre.
Egy kockas inges pár pezsgővel koccint

Nagyon lehúzták és ízléstelennek nevezték a kommentelők egy amerikai pár „white trash” esküvőjét. Az ara rövid, csipkés felsőt viselt tütüvel, és az egyik fogát feketére festette, mintha hiányozna, hogy passzoljon a vidéki, hillbilly tematikához. A lábbelije is illett a szetthez, büszkén viselte a terepszínű Crocs papucsot.

A vőlegény egy levágott farmer rövidnadrágban és fehér haspólóban jelent meg a romantikus szertartáson, és sörösdobozokból készült fejfedőt viselt, a fekete csokornyakkendő pedig igazán ünnepivé varázsolta az összeállítást.

A dekoráció is magával ragadó volt: „Ugyanaz a vagina örökké” és „Jobbat érdemel” – állt a kempingszékekre fellógatott feliratokon.

A pár nagyon sok negatív kommentet kapott a szokatlan esküvő miatt, a legtöbben ízléstelennek nevezték az eseményt. „Ez az abszolút legrosszabb” – írta az egyik hozzászóló, egy másik pedig így fogalmazott: „Nincs semmi benne, amit ne utálnék”.

Volt, aki a vidéki emberek kigúnyolását vetette a pár szemére. „Nyilvánvaló, hogy megérdemlik egymást. Mindig van valaki számára egy megfelelő ember” – jegyezte meg valaki.

Egy gyakoribbak a szokatlan esküvők, nemrégiben egy pár például melegítőben mondta ki a boldogító igent, de mutatunk 7 bizarr esküvőt, amitől kikerekedik a szemed.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Jimmy Kovacic)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top