nlc.hu
Életmód

Taylor Swift Midnights album

Minden, amit már tudunk Taylor Swift legújabb albumáról

Ha van olyan előadó, aki mindig tartogat valami meglepetést a tarsolyában, az Taylor Swift. Az énekesnő ugyanis hamarosan új albummal jelentkezik, és ezúttal is magasra tette a lécet.

Amikor már akkora sztár vagy, hogy egy 10 perces számmal is zenetörténelmet tudsz írni (merthogy az All Too Well volt az első ilyen hosszúságú dal a Billboard toplistájának első helyén), igazából nincs szükséged marketinges körítésre ahhoz, hogy bejelentsd: új albummal jössz ki. Elég, ha egy Instagram Story-ban gyorsan közlöd a rajongókkal, október 21-én legyenek résen, mert megjelenik a 10. stúdióalbumod és aztán a távolból nézed, ahogy a tömeghisztéria kitör a még meg sem jelent lemez körül. 

Taylor Swift

Fotó: Getty Images/Dimitrios Kambouris

Taylor Swift remek érzékkel csinálja ezt az egész showbiznisz dolgot, korábbi albumainál is mindig volt valami meglepetés, valami csavar, és úgy tűnik, ezzel a jó szokásával most sem hagyott fel. Látszólag ugyanis október 21. semmihez nem köthető dátum, de igazság szerint három dolog is van, ami erre a napra esik. A My Policeman című film premierje, aminek főszerepét az a Harry Styles játszotta, akivel Taylornak rövid, de annál viharosabb kapcsolata volt – és akinek nem mellesleg a fankonspirációk szerint a Style című számát köszönhettük. Aztán Kim Kardashian születésnapja, akiről szintén született egy dal az evermore című albumra – a kettejük közötti nézeteltérésen olyan hosszú ideig csámcsogtak, hogy nem szorul különösebb részletezésre. Illetve Carly Rae Jepsen is ezen a napon tervezi kiadni az új albumát – ő az egyetlen, akinek nincs előélete Taylorral

Ami a dalokat illeti, összesen 13 új szerzemény fog szerepelni a Midnights nevet viselő lemezen, az A-oldalon (akárcsak a régi kazettáknál) hat, a B-oldalon pedig hét sláger érkezik, és egyelőre úgy tűnik, hogy nem nagyon bonyolította túl a címadást: Track One, Track Two, Track Three – és így tovább – névre keresztelte az újdonságokat. Arról nincs hír, hogy a továbbiakban tervezi-e átnevezi őket valami konkrétabbra, de ahogyan arra a rajongók rámutattak, az énekesnőnél nincsenek véletlenek. 

Taylor egyébként úgy aposztrofálta az albumot, mint „az éjszaka kellős közepén írt zenegyűjtemény, utazás lidérces és édes álmokon keresztül. A padlók, amelyeken lépkedünk, és a démonok, amelyekkel szembenézünk. Mindannyiunknak, akik hánykolódtunk, és úgy döntöttünk, hogy égve hagyjuk a lámpásokat, és keresgélünk – abban a reményben, hogy talán, ha tizenkettőt üt az óra…, találkozunk önmagunkkal.” 

És a végére hagytuk a legjobbat, az igazi rajongók már most előrendelhetik a gyűjteményükbe az albumot, CD és bakelit formátumban, méghozzá három különböző borítóval (csakhogy ne legyen annyira egyszerű a döntés), azonban október 21-ig nekik is várniuk kell! 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top