nlc.hu
Életmód

Liu Shaolin Sándor exe, Elise Christie az OnlyFansen

Liu Shaolin Sándor volt barátnője szexi fotókkal gyűjt az olimpiai felkészülésre

Elise Christie gyorskorcsolyázó, aki 2018-ig Liu Shaolin Sándor barátnője volt, regisztrált az OnlyFansra, és szexi képeket posztolgat.
Liu Shaolin Sándor a brit Elise Christie mellett áll a férfi 5000 méteres váltó rövidpályás gyorskorcsolya versenyszámának helyszínén rendezett ünnepségen a 2018-as pjongcsangi téli olimpiai játékok helyszínén, a Gangneung Jégarénában 2018. február 22-én

Bizonyára sokan emlékeznek még Liu Shaolin Sándor volt barátnőjére, a brit Elise Christie-re, hiszen ők voltak a phjongcshangi téli olimpia legaranyosabb szerelmespárja. Miután a magyar gyorskorcsolyaváltó történelmi jelentőségű győzelmet ért el 5000 méteren, Liu Shaolin a kedvese nyakába borult. És amikor Christie utolsó olimpiai versenyén súlyosan megsérült, Sándor a hátára vette a párját, és úgy vitte körbe az arénában.

A háromszoros világbajnok rövidpályás gyorskorcsolyázónő most valami teljesen új dologba vágott bele: OnlyFans-fiókot hozott létre, és Instagram-oldalán hirdeti a linket, amelyen a szexi fotóit árulja. Mindezt állítólag annak érdekében, hogy így finanszírozza a felkészülését a 2026-os téli olimpiára.

A 32 éves sportolónő egyelőre konyhában készült fekete fehérneműs felvételeket posztolt magáról, de az egyik bejegyzésben máris azt kérdezte, hogy hány feliratkozója lenne egy félmeztelen korcsolyázós képnek.

Elise Christie-nek nem volt könnyű sorsa, önéletrajzi könyvében leírja, hogy 2010-ben, 20 éves korában bedrogozták és megerőszakolták. Miután 2018-ban szakított Liu Shaolin Sándorral, mély depresszióba esett, két évig gyógyszerfüggő volt, és az öngyilkosságot fontolgatta.

(24.hu)

(Kiemelt kép: ARIS MESSINIS / AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top