nlc.hu
Életmód

Megható lánykérés

Így reagált a 9 éves kislány, amikor megkérték az anyja kezét

Miután az anya igent mondott párjának a lánykérésre, egy második gyűrű is előkerült...
Részlet a Mentőcsapat a kenguruk földjén című mesefilmből

Megható videót osztott meg TikTok-oldalán a minap az amerikai Taylor Nally. A nő egyedül nevelte ma már 9 éves kislányát, Charlie-t, amikor  megismerkedett jelenlegi párjával, Michaellel. A férfi nemrégiben úgy érezte, Taylorral és Charlie-val szeretné leélni a hátralévő életét, ezért megkérte a nő kezét, ő pedig boldogan mondott neki igent. 

Miután a kislány megcsodálta édesanyja csillogó eljegyzési gyűrűjét, megkérdezte, mi történt, majd leendő mostohaapjához fordult és ekkor jött a váratlan fordulat. Michael ugyanis egy második gyűrűt is előhúzott, majd Charlie előtt is térdre ereszkedett és feltette neki a kérdést: „Nos, lennél a lányom és én lehetek az apukád?” A kislány szóhoz sem tudott jutni a meglepetéstől, csupán bólintott, majd hosszan megölelte Michaelt, aki megígérte, hogy örökké szeretni fogja és gondoskodik róla.

@taylornally1 For 9 years it’s been me and my baby. Well today we added our bestfriend to our family. Charlie got the dad she always deserved😍😭 #fyp #daddydaughter ♬ original sound - Taylor Nally

Az elkövetkezendő hónapok az esküvő tervezésével telnek majd, amibe Taylor és Michael természetesen szintén aktívan bevonják majd a kis Charlie-t, hiszen ők immár hárman alkotnak egy elszakíthatatlan egységet és a felnőttek ezt minden lehetséges módon szeretnék tudatosítani a kislányban is. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top