nlc.hu
Életmód

Pumped Gabo az "okos emberekről" és a "szereplésmániásokról"

Pumped Gabo: „Az ország tele van okos emberekkel, de nem figyelünk rájuk”

Szerinte ennek az az oka, hogy másokkal ellentétben ők nem akarnak a figyelem középpontjában lenni.

Pumped Gabót nemrég meghívta a Magyar Tudományos Akadémia, hogy ő is népszerűsítse az általuk szervezett fenntarthatósági versenyt. Erre a találkozóra hivatkozva pedig ezt írta ki most Instagramra:

„Múlt héten, miután a Tudományos Akadémián jártam, arra gondoltam, hogy mennyire jó, hogy az ország tele van nagyon okos emberekkel, kutatókkal, tudósokkal, akik tudnak, tudnának megoldást sok súlyos problémára, legyen az klímakérdés vagy emberi dolgok, pszichológia, vagy bármi más. De ezekre az emberekre nem figyelünk. Ebben az is benne van, hogy ezek az emberek nem szereplésmániásak, nincs bennük main character szindróma.”

Pumped Gabo

Fotó: Instagram

Hozzátette, a TikTokon, ami nagyon népszerű, sok az olyan ember, akik figyelemre vágynak és szeretnek szerepelni. Az nlc-nek adott interjújában elárulta, ő is sokat nyomkodja a telefonját, és ezért már szóltak is neki számára fontos emberek. „Volt olyan, hogy hazajöttem és három órán keresztül csak a szar TikTok-on szkrolloztam, ami szerintem az egyik legnagyobb ördögi találmány. Az algoritmusa megtanulja, hogy mi tetszik neked, egyfolytában tanul rólad, így csak olyan videókat dob fel, amiktől még inkább rákattansz.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top