A 30 éves Joanna meglepő étrendet követ, az ételeiben mindig vannak például bogarak, lisztkukacok és tücskök is, mint mondja, a poloskákat annyira nem szereti.
Joanna szeret tücsköt szórni a salátájára, főtt liszthernyót tenni a kivire, és imádja a csokoládéval bevont selyemhernyót.
Az egykori zoológushallgató azt is hangsúlyozza, hogy szokatlan étrendje nemcsak ízletes, hanem tápláló és környezetbarát is. Reméli, hogy másokat is ösztönöz, és követni fogják ezt az egészséges szokást.
Valójában 2017-ben kóstolta meg először a rovarokat, amikor édesapja hazavitt néhány csúszó-mászóból készített ételt az utazásairól. „Először belemártottam az ujjamat valami tücsökporba, és a nyelvemre tettem, és azt gondoltam: „Ó, ez diós”. Ma már sokkal bevállalósabb vagyok” – mondta a lány, aki saját tücsköket is tenyészt otthon.
A 30 éves fiatal azt javasolja, hogy először ismerkedjünk a rovarokkal, szórjunk a süteményünkre egy kis selyemhernyót vagy ízleljük meg a tücsökport.
Jó étvágyat!