nlc.hu
Életmód

21 kiló felesleges bőrt operáltak le egy nőről

Elképesztő átalakulás: 160 kilót fogyott Teresa

És most, hogy a feleslegessé vált bőrtől is megszabadították, igazán jól érzi magát!
21 kg bőrt operáltak le róla

Kalandját jelentős súlyfelesleggel kezdte, mostanra viszont sikerült megvalósítania az álmát, hogy elégedetten nézhessen tükörbe. Az idáig vezető utat Teresa Parent videókat is készített az 5 éven át tartó fogyásáról, ami nagyon sok követőt inspirált életmódváltásra.

Azt sem félt megmutatni, hogy a fogyás után visszamaradt, csaknem 21 kilót nyomó felesleges bőrmennyiség annyira nagy, hogy ülő helyzetben a térdéig ért. Amellett, hogy a megnyúlt bőr sok kényelmetlenséget okozott Teresának, esztétikailag is zavaró volt. 

„Zavarba ejtő és szégyenletes, ahogy most festek, de próbálok a jó dolgokra koncentrálni. Nagyon sokat és nagyon keményen küzdöttem azért, hogy megmentsem a saját életemet. A videókat nemcsak saját magamnak készítettem, hanem mindenkinek, aki úgy érzi, ideje lenne lefogynia” – mondta még a beavatkozás előtt, majd nem sokkal később ismét bejelentkezett, immár megújult külsővel.

„Ilyen a testem valójában a fogyás és a hasplasztika után” – lelkendezett Teresa, aki imádja, hogy megszabadították a 21 kilónyi felesleges bőrtől. A fiatal nő 258 kilóról indult, s mint mondta, azért hízott el ennyire, mert evésbe menekült szeretett testvére elvesztését követően.

Hogy enyhíteni próbálja a bánatát, nagyon sok gyorséttermi ételt fogyasztott és szinte naponta evett meg egyedül egy óriáspizzát. Gyakran került a tányérjára mogyoróvajas triplaszendvics, olvasztott sajtos kenyér és megszámlálhatatlanul sok chipset, kekszet fogyasztott. Utólag összeszámolva arra jutott, hogy naponta akár 10 ezer kalóriát is magához vett.

A jelentősen megnőtt súlyát nem hagyta válasz nélkül a szervezete: szívproblémákkal jelezte, hogy ideje új irányt venni, ha nem akar fiatalon meghalni. Rendszeresen mozogni kezdett, átalakította az étkezési szokásait és gyomorszűkítő műtéten is átesett. A tanárként dolgozó Teresának a diákjai és sok-sok követője is drukkolt, a végeredményt látva pedig elképesztően büszkék rá.

Forrás: Via, Fotó: TikTok pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top