nlc.hu
Életmód

Lil G izmos teste

Durván kigyúrta magát Lil G, a kommentelők szerint már férfiteste van az énekesnőnek

Zavarták egykor a pluszkilók, mostanra viszont már megizmosodott.

Brutálisan kigyúrta magát Lil G (Laskai Lili) – írja a Blikk a fiatal énekesnő legfrissebb Insta-posztja alapján. A magyar rapperlány 2 éve kezdett edzeni, mert már zavarták a pluszkilói, azóta azonban alaposan megváltozott a teste. Egyes kommentelők szerint túlzásba vitte a gyúrást, és férfitestűnek csúfolják. Lil G erről a közösségi oldalán fakadt ki.

Lil G

Lil G-t nem zavarja, hogy “manus” lett a teste – Fotó: Instagram / @lil_g_official_real

2 éve 70-72 kilóval álltam a tükör előtt, egy elhanyagolt testtel és egy gyenge lélekkel. Sírtam mikor belenéztem, nem akartam így látni magam… hát elmentem edzeni. (…) Ennyi idő elteltével azt kapom hogy lassan túlzásba viszem és “férfi testem” van” – árulta el a rapperlány, aki a kritikák ellenére sem hagyja abba a testedzést.

Bevallotta, ő pont az az ember, akit a kritika erősít és előre visz. “Csakis az számít, te mit gondolsz saját magadról! (…) Imádom ezt csinálni. (…) Szeretek belenézni a tükörbe” – jelentette ki Lil G, aki pár éve Nemazalánnyal együtt a Petőfi című dalukkal robbant be a köztudatba, de azóta az útjaik különváltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top