nlc.hu
TV-sztárok

Kibékült Nemazalány és Lil G

Kibékült Nemazalány és Lil G, másfél évig nem beszéltek egymással

Másfél évig nem is beszélt egymással a két előadó.

Laskai Lili, Lil G az Ébredj velünk! című műsor vendége volt, ahol nem csak új videoklipjét mutatta be, de arról is beszélt, kibékült-e korábbi társával. Lil G és Nemazalány pár éve robbant be a köztudatba a Petőfi című dallal. Ezt követően a két fiatal rappernek különváltak útjaik, és mindenki máshol próbálta elérni a sikert. Annyira összevesztek, hogy nem tudtak közös nevezőre jutni.

Lil G

Lil G (Fotó: Instagram)

A leginkább pimasz számairól ismert Lil G most egy szerelmes zenével örvendeztette meg rajongóit, amiben a különválásról énekel. A dal kapcsán szóba került az a kicsit több, mint egy év szünet is, amit a koronavírus miatt kényszerült tartani az előadó, és a szerzemény megszületése is. 

„Nem egyedül csináltam ezt a zenét, hanem Nemazalánnyal. Eredetileg ez egy Nemazalány és Sofi dal lett volna, és nekem megvolt a demó változat, és én azt nagyon sokat hallgattam, mert szeretem ezt a dalt. Ők mondták, hogy nem fogják kiadni, én meg mondtam, hogy akkor, ha úgy van, én kiadom. Változtattam a szövegen, változtattunk egy kicsit a ritmikán és a dallamon” – mesélte Lil G.

A műsorvezető, Ábel Anita egyből lecsapott a témára és megkérdezte, hogy milyen most a viszony kettőjük között. „Nem beszéltünk majdnem másfél évig egymással, viszont most már teljesen baráti a kapcsolatunk. Felnőttek módjára egy mosolyszünet után leültünk, megbeszéltük, és azóta barátok vagyunk újból.” 

További közös munkáról azonban szó sincs, ugyanis Lil G nem lépne vissza abba a formációba többet. „Ez egy egyszeri alkalom volt, hogy ők ezt a dalt átadták nekem. Egy év szünet után még mindig bennem van az alkotói válság. Ilyenkor nyilván szüksége van az embernek segítségre. Nem szégyen azt megmondani, hogy az alkotói válságom után leültem, és nem tudtam egy dalt megírni egyedül.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top