nlc.hu
Életmód

Ezt jelenti a pszichológus szerint, hogy milyen papucsot viselsz

Papucspszichológia: ezt árulja el a személyiségedről kedvenc lábbelid

Eddig talán nem sejtetted, pedig igaz, hogy sokat elárul rólad, milyen papucsot viselsz!
Papucs

Emma Kenny pszichológus beleásta magát az otthoni, kényelmes lábbelik és a személyiségjegyek összefüggéseibe, most pedig elénk is tárta, mire jutott. A te papucsod mit árul el rólad?

Elől zárt, hátul nyitott klumpafazon

A szakértő úgy véli, hogy ezt a papucsfélét a hatékonyan dolgozó, jó szervezőkészséggel rendelkezők részesítik előnyben. Úgy véli, hogy ennek a lábbelinek a tulajdonosai kiegyensúlyozottak és nagy az önbizalmuk, tisztában vannak a képességeikkel és a hiányosságaikkal is.

Házicsizma

Hajlamos vagy az utolsó pillanatra hagyni fontos, határidős teendőket is, stresszhelyzetben is remekül teljesítesz. Gyakran keresed a kihívásokat, mások szemében igazán kaotikusnak tűnhet az életed, te viszont épp azt szereted benne, hogy egyáltalán nem unalmas!

Bundás zokni

Igazi otthonülő típus vagy, aki a családja és szerettei körében érzi magát a legjobban. A kényelem elsődleges számodra, ezért lelkesen csinosítgatod az otthonodat. Mindig meglátod másokban a jót, nyílt szívű és vendégszerető ember vagy.

Tűsarkú papucs

Maximalista vagy, és ezt a jelzőt igazán büszkén viseled. Magaddal és másokkal szemben is magasra teszed a mércét, emiatt sokan tarthatnak is tőled. A kényelemnél előbbre tartod az eleganciát, mondjon bárki bármit, a stílusod utánozhatatlan!

Állatos mamusz

Szeretsz barátkozni és könnyen kötsz kapcsolatokat másokkal, az emberek pedig ösztönösen nyitnak feléd. Imádják a társaságodat. A konfliktushelyzeteket próbálod kerülni, ha mégis szembe kell szállnod valakivel, az megvisel.

Klasszikus papucs

Jól érzed magad a bőrödben, mások véleménye az esetek többségében hidegen hagy. Optimista vagy és első körben mindenkinek bizalmat szavazol, akiben azonban csalódsz, azzal nem akarsz a jövőben közösködni. Gondoltad volna, hogy egy ilyen papucs még életmentő is lehet?

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top